Stepverhuur

Steppen in brabant, hier klikken

GEZOND EN MILLIEUVRIENDELIJK

Om op een gezonde en milieuvriendelijke manier de wijde omgeving van Boxtel te verkennen is steppen een uitgesproken sportieve bezigheid voor jong en oud. Er zijn steps voor kinderen en volwassenen.
Toertochten zijn in de maak en worden in kaart gebracht. Hierbij zal worden gelet op de mooiste plekjes natuurschoon en ook op mogelijkheden om op z'n tijd een drankje of hapje te kunnen nuttigen.

 

Steppen doe je zo! (hier klikken)

Dagarrangement Steppen en eten, gezelligsportief

STEPARRANGEMENT

Nieuw in ons programma is steparrangement:

Mi 'ne step van hier nar dor
-----dur "De Mortelen"-----

Reserveren en Startlocatie:

De Donkhoeve
Fam. van Ruremonde
Polsdonken 2
5688 LE Oirschot
0499-575397 / 0628830062

Belangrijk
Volgens de wegenverkeerswet is een stepper gelijk gesteld aan een voetganger, dat betekent dat buiten de bebouwde kom gebruik moet worden gemaakt van het fietspad en indien niet aanwezig dan links van de weg moet worden gestept.

Steptocht
Een prachtige steptocht van ca. 15 km waar je de gehele dag over kunt doen. Dus je eigen tempo steppen en lekker zitten op de terrassen van de deelnemende horecabedrijven.

Ontvangst bij "de Donkhoeve" waar u wordt verwelkomd met koffie/thee of fris met gebak. De steptocht start vanaf "de Donkhoeve" voor een etappe naar boerderijterras "Jacobushof". Deze etappe is ca. 3 km en bestaat uit zandweg en asfaltweg. Bij "Jacobushof" wacht een heerlijke soep met stokbrood en natuurlijk gezelligheid, buiten of binnen. Bekijk de koeien(stal) eens van achter glas.
Hierna vertrek voor een etappe van 3,2 km die u naar herberg de "Schutskuil" zal voeren. Via een redelijk zwaar parcour naar het hoofdgerecht. Een tafel vol met lekkers, zeker genoeg energie voor de etappe die daarna volgt. De "Schutskuil" heeft een prachtige forellenvijver waar men heerlijk, in een rustige omgeving, op afspraak tegen betaling, kan vissen. Na de "tafel met lekkers" volgt de langste etappe, 5,1 km ( die ook ingekort kan worden naar 2 km fietspad) die via kasteeltje "Heerebeek" door het echte "De Mortelen" gebied gaat. Dit kleinschalige coulisselandschap is het zeker waard om rustig van te genieten. Heeft men dit prachtige stukje Brabant achter de rug, dan staat er bij Café "Vingerhoeds" een lekker speciaal biertje of een likeurtje klaar om bij te komen en even lekker te genieten op het terras. Niet te véél drinken want de tocht is nog niet afgelopen. Er moet nog een stukje van 3,2 km worden gestept alvorens men weer bij "de Donkhoeve" is waar afscheid genomen wordt van de step.

De prijs van dit arrangement:
€ 42,50 per persoon*
€ 28,50 kinderen tot 13 jaar*
*exclusief extra drankjes
Vertrek tussen 11.00 uur en 13.00 uur. Andere tijden in overleg met Hanneke van Ruremonde, tel.: 0499 575397 / 06 28830062

STEPARRANGEMENT

SCOOTER 20"

Step Scooter 20" met slot en standaard

Foto: DS-fotografie

Startpagina

SKIKEN, EEN SPORTIEVE UITDAGING

SKIKEN, CROSS SKATEN, CROSS SKATING, STEPPEN EN STEPVERHUURVERHUUR IN BOXTEL,
FIETSVERHUUR STATION BOXTEL,
FIETSEN EN FIETSVERHUUR IN HET GROENE WOUD
STEPPEN EN FIETSEN IN BRABANT
OOK STREETSTEPPERS